Monique Culenaire

Meer over mijzelf...

Het leven, de mode en meer...

Mijn Passie

Ik ben Monique, moeder van Chiara (23) en Ilan (22).  Na een korte carrière als secretaresse ben ik begonnen als vertegenwoordigster van vele merken fantasiejuwelen.  Merken als Reminiscence, Miram, Ermani Bulatti, Gaultier en vele anderen heb ik gedurende 8 jaar verkocht. Ook de hoeden van Christoph Coppens…..

Na de geboorte van de kids werd ik heel ziek en moest gedurende 1 jaar 60mg cortisonen nemen.  Het resultaat mocht en kon gezien worden ….. 30 kg extra Monique ! Niet getreurd, we zoeken kleding de bij mij past. Nook… was het merk wat het begin van mijn "leven" in de mode werd!

Het werd een succes nummer… en vele merken volgden hun weg.  Ik ben dankbaar en blij dat ik vele anderen ook kan helpen zich "mooi" te voelen ondanks alle maatschappelijke vooroordelen.

Mijn Hobby's

Door de ontelbare interesses die ik in mijn leven mocht vinden heb ik een "vrij" gevuld leven ! Sporten waren in mijn leven heel belangrijk. Tennis, paardrijden, skiën, ijsschaatsen heb ik altijd veel gedaan ook met mijn kids….

Nu is daar verandering in gekomen, schilderen, keramiek, vilten, breien en "last but not least" momenteel leg ik me enorm toe op klankontspanning en genezing door middel van de stem en sjamanistische instrumenten.
(zie website of facebook IOSONO).


Wist u dat:
Koken is ook een hobby !  Binnenkort wil ik van mijn huis een leuke plek maken met een programma om te relaxen en natuurlijk de nodige meditaties… klankreizen maar ook lekker eten!

Al 31 jaar ben ik als vertegenwoordigster op pad !  En…. Ik heb klanten die van het prille begin met me zijn meegegaan.

Voor zij die denken dat ik "maar" 4 maanden op een jaar "echt" werk.  Niets is minder waar, nieuwe merken zoeken, boekhouding, mails beantwoorden, klachten behandelen, nabestellingen opvolgen…. Er is nog veel meer.

Foto's

Het laatste nieuws in uw mailbox?

Wilt u niets missen? Schrijf u dan hieronder in op onze kwartaal nieuwsbrief!

(Aanmelden alleen voor handelaars)