Knit Knit

Simona Fienaroli is de eigenaar, oprichter en creatief directeur van Knit Knit, een Italiaans breigoedmerk gelanceerd in 2011 en in onze tijd al een van de belangrijkste merken op het gebied van breigoed vanwege zijn originaliteit en damesachtige collecties die veroveren met hun minimalistische chique uitstraling .

Simona Fienaroli is de eigenaar, oprichter en creatief directeur van Knit Knit, een Italiaans breigoedmerk gelanceerd in 2011 en in onze tijd al een van de belangrijkste merken op het gebied van breigoed vanwege zijn originaliteit en damesachtige collecties die veroveren met hun minimalistische chique uitstraling .

Heldere kleuren en ontwerpen zijn gênante sensuele lichamen die een kostbaar gevoel van comfort geven: dit is de ontwerpsignatuur van Knit Knit die ons in zijn collectie de vrouwelijke wereld verklaart die uniciteit, schoonheid en tegenstellingen met een oog van liefde verkent. De inspirerende muze van Simona Fenaroli is de Woman tout court; ze geeft haar creaties met zo'n geweldige persoonlijkheid die in staat is om van dag tot nacht unieke looks te synthetiseren voor frisse, innovatieve en geavanceerde mode.

Ze veroverde Pitti in feite meteen dankzij haar originele ontdekking van het gebruik van breiwerk dat je als een kous kleedt: bewonderenswaardig idee en inspanning in een avant-garde onderzoek naar collants gemaakt van superglamourtextiel als lurex.

Na het gunstige succes in de prestigieuze Florentijnse salon, heeft Knit Knit zijn weg gevonden door Italië en erin geslaagd om zeer exclusieve klanten te behouden die weten dat ze in elke Knit Knit-collectie kleding van hoge kwaliteit kunnen vinden waarin schoonheid en comfort perfect worden gecombineerd.

Warm en knuffelend, Knit Knit-kledingstukken zijn gemaakt om je lichaam te strelen, waardoor je bijna dat gevoel van bescherming krijgt dat binnenkort kostbaar en fundamenteel is.
Zodra je ze draagt, passen ze je perfect dankzij een nauwkeurig onderzoek van porties en volumes waarvan gedacht wordt dat ze de uniciteit in elke vrouw versterken.

De perfecte pasvorm in combinatie met het gebruik van kostbare natuurlijke garens zoals merinowol, cachemire en yack zorgen ervoor dat de klanten een door Knit Knit gesigneerde outfit vol geweldige smaak krijgen die je kunt verfraaien met verschillende accessoires om je eigen persoonlijkheid erin te drukken.

Als in de winter de getailleerde uitloper-look wordt gemaakt in prachtige gekookte wol, in de zomer met het oog op zeer lichte kleding triomfeert het zijdekatoen met verfijnde chromatische spelen en inlegwerken.

De voorstellen zijn talrijk en allemaal in staat om de uniciteit van elke vrouw te versterken dankzij de verfijnde stijl en het innovatieve ontwerp, waardoor Knit Knit vandaag een van de meest interessante merken van Made in Italy is.

Die creaties zijn bedoeld voor een vrouw die graag verschijnt, maar niet te veel verschijnt omdat ze verliefd is op de stijl van minder is meer. De Knit Knit Knitwear-werken onderscheiden zich van de andere door hun originaliteit van stijlvolle oplossingen, versterkt door kleuren die een ode zijn aan de levensvreugde.

Elke collectie weerspiegelt de Italiaanse smaak en savoir-faire van ooit en altijd in staat om meesterwerken te creëren die betoverend zijn vanwege hun aangeboren elegantie en vrouwelijkheid.

De Beauty and Well Made is het logo van Knit Knit maison. In elke collectie worden nieuwe vormen en wijze items geboren om je ogen en je hart te vangen en op een eigentijdse manier de oude en prachtige traditie van breigoed die van vele eeuwen deel uitmaakt van ons leven en geschiedenis, teniet te doen.

Knit Knit belooft een nieuw enthousiast hoofdstuk aan deze geschiedenis toe te voegen.Voor het eerst zullen wij deze veelbelovende collectie op de Benelux vertegenwoordigen maar ik ben zeker dat het een snel succes zal worden. Exclusieve winkels,uitstraling, karakter én vrouwelijkheid kenmerken dit prachtige tricot merk waar velen in onze markt op gewacht hebben.  Een mooi, exclusief merk in breiwerk is altijd al een ‘gat in de markt’ geweest.  KnitKnit vult dit gat zeker ruimschoots op.

Wij verkopen voor de BENELUX
maten XS tot XL

Website

Meer merken

Grizas is een familiezaak gestart met een jong koppel die de wereld rondreisden en zich afvroegen waarom er niet meer mooie, andere kleding in natuurlijke vezels bestond. Tot op 1 van hun reizen ze een zijde wever ontmoetten. Ze werden vrienden en begonnen een samenwerking. Er werd zijde gemaakt die zacht en charmant was, het werd het best verkochte product. In deze zijde ligt hun liefde, passie en waardevolle traditie. Zo ontstond stap per stap de Grizas collectie. Het werd een vertrouwd en bewonderd merk door vele mensen.

Litouwen

Simona Fienaroli is de eigenaar, oprichter en creatief directeur van Knit Knit, een Italiaans breigoedmerk gelanceerd in 2011 en in onze tijd al een van de belangrijkste merken op het gebied van breigoed vanwege zijn originaliteit en damesachtige collecties die veroveren met hun minimalistische chique uitstraling .

Italië

Vetono is een firma gevestigd in Duitsland en je kan echt wel zeggen dat de Duitse punctualiteit bij hen een heel belangrijke rol speelt.

Duitsland

Tzuri Gueta wordt ondersteund door een team van jonge ontwerpers die gespecialiseerd zijn in sieraden, design en borduurwerk.

Frankrijk

Thanny kleedt vrouwen van elke maat en van elke leeftijd, echte vrouwen, die het dagelijks leven als een buitengewone dimensie ervaren. De silhouetten, kleuren en prints van de Thanny-collecties weerspiegelen een idee van vrijheid en energie, klaar om aan te passen aan elke nieuwe behoefte. Zo komt elegantie uit de gebruikelijke patronen om iets anders te creëren.

Spanje

LUUKAA is een merk dat op verantwoorde wijze en lokaal zijn volledige confectiecollectie in eigen huis ontwerpt en produceert.

Duitsland

Het label KISCHELLA DESIGN staat voor tijdloze, individuele damesmode in grote maten. Mode met veelzijdige combinatiemogelijkheden in de gelaagde look.

Duitsland

Het begon in 2003 in Nijmegen, toen de eerste winter- en zomercollecties werden verkocht op privéwinkelevenementen. Na 2 succesvolle jaren opende in 2005 de eerste ELSEWHERE standalone winkel haar deuren in Nijmegen.

Nederland

Bread and Butter is ook een nieuwe telg in ons aanbod. Ik hou van de eigenzinnige manier waarop de ontwerpster de kleding brengt. Ook de bijhorende schoenen geven net dat exraatje waar vele vrouwen van dromen. Jij niet dan ?

Amma ontleent zijn creatieve energie aan het feit dat de naam moeder betekent in de informele Indiase taal. We hebben voor deze naam gekozen omdat we geloven dat deze kan dienen als een rijke inspiratiebron binnen het concept van een 'moeder' van creatieve ideeën. Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat het merk uit een frisse compilatie van kledingcollecties die zijn geïnspireerd door de wereldwijde staat van cultuur. Het merk is afkomstig uit Griekenland in de noordelijke havenstad Thessaloniki, een lang gevestigd centrum van mode en textiel, waar momenteel design- en detailhandelsactiviteiten plaatsvinden.

Griekenland

ALEMBIKA werd in 2005 opgericht door fashion designers Hagar Alembik & Judith Fadlon. Het merk biedt een collectie die geschikt is voor vrouwen van alle leeftijden, gespecialiseerd in “woman/ plus sizes”, waarbij de gelaagde look van Alembika perfect is. Zij ontwerpt en vervaardigt exclusieve kleding, alsmede een avant garde lijn van lederen tassen en accessoires.

Israël

Dit Italiaanse merk vanuit de prachtige stad Positano kenmerkt zich door eenvoud en kwaliteit.

Italië

Volg ons op Instagram

Modeagenturen.be