Luukaa

LUUKAA is een merk dat op verantwoorde wijze en lokaal zijn volledige confectiecollectie in eigen huis ontwerpt en produceert.

LUUKAA is een merk dat op verantwoorde wijze en lokaal zijn volledige confectiecollectie in eigen huis ontwerpt en produceert.
We creëren elk seizoen nieuwe collecties en worden verspreid over de VS, Canada en Europa naar de verschillende retailers.
Ons creatieve team doet al het brainstormen, het maken van patronen, het snijden, het maken van samples en het produceren in onze eigen studio in het hart van Istanbul, waar "East meets West" is. Deze stad geeft ons de inspiratie die we nodig hebben

LUUKAA KLEDINGSTUKKEN

De geest van LUUKAA is resoluut verfijnd, constructief en gedurfd. Onze ontwerpen zijn gemaakt om vrouwen kracht bij te zetten, ongeacht hun leeftijd, vorm of maat. Daarom bieden we een uitgebreide maattabel van 36 tot 52 om bij een breder scala aan vrouwen te passen. Wij vinden comfort geen luxe, maar een must!
Het maximaliseren van de kwaliteit van onze stoffen is onze prioriteit. We besteden extra aandacht aan het gebruik van natuurlijke stoffen, vezels en materialen. Dit brengt ons ertoe om LUUKAA-ontwerpen te creëren met futuristische en innovatieve kenmerken.

LUUKAA brengt twee hoofdcollecties per jaar uit - een voor het herfst- / winterseizoen en een voor het lente / zomerseizoen. Elke collectie bevat ongeveer 150 stuks.

WEET U?


● We bedienen meer dan 600 boetieks in heel Europa, de Verenigde Staten, Canada en
Australië.
● We verzenden geen gedeeltelijke zendingen, en onze nauwkeurigheid tussen bestellingen en
zendingen zijn bijna 100%.
● We hebben een tarief van minder dan 2% defecte retourartikelen.
● We zijn lid van een van 's werelds populairste community's voor trendvoorspelling.Deze collectie is sinds het ontstaan bij ons in de show room, dat is nu ruim 5 jaar.  Ze kende vele groei pijnen maar daar is ze nu helemaal door.  De collectie staat krachtig op haar benen en kan als een mooie volwaardige collectie gezien worden.  De prijzen van deze collectie zijn echt de moeite waard om te bekijken, ze zit in een lage middenklasse en dat maakt ze alleen maar aantrekkelijker voor de eindkoper en natuurlijk ook voor de winkelier die zijn profijt hier kan uithalen doordat ze heel goed doorverkoopt.  Een collectie die het waard is om in je winkel/web shop te hebben hangen/staan.

Deze collectie verkopen we voor de BENELUX

Wij zoeken agenten voor het Noorden van Europa

Website

Meer merken

Sinds 1925 staat dit Italiaanse merk bekend om haar vrouwelijke stijl en sterke kwaliteit.

Italië

Grizas is een familiezaak gestart met een jong koppel die de wereld rondreisden en zich afvroegen waarom er niet meer mooie, andere kleding in natuurlijke vezels bestond. Tot op 1 van hun reizen ze een zijde wever ontmoetten. Ze werden vrienden en begonnen een samenwerking. Er werd zijde gemaakt die zacht en charmant was, het werd het best verkochte product. In deze zijde ligt hun liefde, passie en waardevolle traditie. Zo ontstond stap per stap de Grizas collectie. Het werd een vertrouwd en bewonderd merk door vele mensen.

Litouwen

Vetono is een firma gevestigd in Duitsland en je kan echt wel zeggen dat de Duitse punctualiteit bij hen een heel belangrijke rol speelt.

Duitsland

Tzuri Gueta wordt ondersteund door een team van jonge ontwerpers die gespecialiseerd zijn in sieraden, design en borduurwerk.

Frankrijk

Thanny kleedt vrouwen van elke maat en van elke leeftijd, echte vrouwen, die het dagelijks leven als een buitengewone dimensie ervaren. De silhouetten, kleuren en prints van de Thanny-collecties weerspiegelen een idee van vrijheid en energie, klaar om aan te passen aan elke nieuwe behoefte. Zo komt elegantie uit de gebruikelijke patronen om iets anders te creëren.

Spanje

LUUKAA is een merk dat op verantwoorde wijze en lokaal zijn volledige confectiecollectie in eigen huis ontwerpt en produceert.

Duitsland

Het label KISCHELLA DESIGN staat voor tijdloze, individuele damesmode in grote maten. Mode met veelzijdige combinatiemogelijkheden in de gelaagde look.

Duitsland

Het begon in 2003 in Nijmegen, toen de eerste winter- en zomercollecties werden verkocht op privéwinkelevenementen. Na 2 succesvolle jaren opende in 2005 de eerste ELSEWHERE standalone winkel haar deuren in Nijmegen.

Nederland

Bread and Butter is ook een nieuwe telg in ons aanbod. Ik hou van de eigenzinnige manier waarop de ontwerpster de kleding brengt. Ook de bijhorende schoenen geven net dat exraatje waar vele vrouwen van dromen. Jij niet dan ?

Amma ontleent zijn creatieve energie aan het feit dat de naam moeder betekent in de informele Indiase taal. We hebben voor deze naam gekozen omdat we geloven dat deze kan dienen als een rijke inspiratiebron binnen het concept van een 'moeder' van creatieve ideeën. Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat het merk uit een frisse compilatie van kledingcollecties die zijn geïnspireerd door de wereldwijde staat van cultuur. Het merk is afkomstig uit Griekenland in de noordelijke havenstad Thessaloniki, een lang gevestigd centrum van mode en textiel, waar momenteel design- en detailhandelsactiviteiten plaatsvinden.

Griekenland

ALEMBIKA werd in 2005 opgericht door fashion designers Hagar Alembik & Judith Fadlon. Het merk biedt een collectie die geschikt is voor vrouwen van alle leeftijden, gespecialiseerd in “woman/ plus sizes”, waarbij de gelaagde look van Alembika perfect is. Zij ontwerpt en vervaardigt exclusieve kleding, alsmede een avant garde lijn van lederen tassen en accessoires.

Israël

Dit Italiaanse merk vanuit de prachtige stad Positano kenmerkt zich door eenvoud en kwaliteit.

Italië

Volg ons op Instagram

Modeagenturen.be