Vetono

Vetono is een firma gevestigd in Duitsland en je kan echt wel zeggen dat de Duitse punctualiteit bij hen een heel belangrijke rol speelt.

Vetono is een firma gevestigd in Duitsland en je kan echt wel zeggen dat de Duitse punctualiteit bij hen een heel belangrijke rol speelt.

De firma is in 2000 opgestart door 3 vrienden en groeit nog steeds in zijn kracht.

De kwaliteit, de pasvorm en de creativiteit worden elk seizoen weer ten top gedreven.


“We houden van vrouwen en  streven ernaar om ze door onze mode nOg mooier te maken.”Ik werk al jaren met Vetono en kan alleen maar zeggen dat het elk seizoen weer een feestje is om de collectie binnen te krijgen en te ontdekken.  Ze is nieuw maar toch klassieker dan alle andere merken die ik als agent in mijn portfolio heb, daardoor is ze ook voor elke winkel verkoopbaar en verkoopt ze zich zonder er moeite voor te doen.  De pasvorm is zo fantastisch dat woorden meestal overbodig zijn.  Dit is een collectie waar je gewoon mee naar je werk kan gaan of als er een feestje is ze ook weer heel gedistingeerd kan door dragen.

De maten zijn ook heel goed een 36 kan gerust een broek dragen die door een maat 54 net zo goed kan geapprecieerd worden.

Deze collectie verkoop ik voor BELUX

Website

Meer merken

De geest van LUUKAA is resoluut geraffineerd, constructief en gedurfd. Onze ontwerpen moeten vrouwen sterker maken, ongeacht hun leeftijd, vorm of grootte. Daarom bieden we een uitgebreid aanbod aan maten om alle vrouwen te kunnen bereiken.

Duitsland

"Het kledingstuk is het huis van het lichaam." Voor Ioanna Kourbela vormen de beweging van het lichaam en de dynamische interactie met het kledingstuk het fundamentele element van haar creatieve denken.

Griekenland

Neirami kleding is ontworpen om elke vrouw zich goed te laten voelen. Comfortabele, onconventionele en flexibele pasvormen geven je bewegingsvrijheid.

Italië

Een collectie in wol, edele garens, goede kwaliteiten en inventieve modellen en creaties.

Frankrijk

OZAI N KU is hét merk dat elementen die onverenigbaar lijken, perfect combineert. Gemaakt voor mensen die van een designerlook houden en zich graag durven onderscheiden van anderen. Ze bieden een uitgebreid gamma aan 'easy giong' kleding, voor elke maat, elk budget en elke gelegenheid. Hun filosofie: elke vrouw moet vrij zijn om kleding te dragen die haar ware zelf uitdrukt. En hun moto daarbij: het hoeft niet steeds aan de normen te voldoen... dé reden waarom ik zo voor dit merk viel.‍

Griekenland

Grizas is een familiezaak gestart met een jong koppel die de wereld rondreisden en zich afvroegen waarom er niet meer mooie, andere kleding in natuurlijke vezels bestond. Tot op 1 van hun reizen ze een zijde wever ontmoetten. Ze werden vrienden en begonnen een samenwerking. Er werd zijde gemaakt die zacht en charmant was, het werd het best verkochte product. In deze zijde ligt hun liefde, passie en waardevolle traditie. Zo ontstond stap per stap de Grizas collectie. Het werd een vertrouwd en bewonderd merk door vele mensen.

Litouwen

Vetono is een firma gevestigd in Duitsland en je kan echt wel zeggen dat de Duitse punctualiteit bij hen een heel belangrijke rol speelt.

Duitsland

Thanny kleedt vrouwen van elke maat en van elke leeftijd, echte vrouwen, die het dagelijks leven als een buitengewone dimensie ervaren. De silhouetten, kleuren en prints van de Thanny-collecties weerspiegelen een idee van vrijheid en energie, klaar om aan te passen aan elke nieuwe behoefte. Zo komt elegantie uit de gebruikelijke patronen om iets anders te creëren.

Spanje

Het begon in 2003 in Nijmegen, toen de eerste winter- en zomercollecties werden verkocht op privéwinkelevenementen. Na 2 succesvolle jaren opende in 2005 de eerste ELSEWHERE standalone winkel haar deuren in Nijmegen.

Nederland

Amma ontleent zijn creatieve energie aan het feit dat de naam moeder betekent in de informele Indiase taal. We hebben voor deze naam gekozen omdat we geloven dat deze kan dienen als een rijke inspiratiebron binnen het concept van een 'moeder' van creatieve ideeën. Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat het merk uit een frisse compilatie van kledingcollecties die zijn geïnspireerd door de wereldwijde staat van cultuur. Het merk is afkomstig uit Griekenland in de noordelijke havenstad Thessaloniki, een lang gevestigd centrum van mode en textiel, waar momenteel design- en detailhandelsactiviteiten plaatsvinden.

Griekenland

ALEMBIKA werd in 2005 opgericht door fashion designers Hagar Alembik & Judith Fadlon. Het merk biedt een collectie die geschikt is voor vrouwen van alle leeftijden, gespecialiseerd in “woman/ plus sizes”, waarbij de gelaagde look van Alembika perfect is. Zij ontwerpt en vervaardigt exclusieve kleding, alsmede een avant garde lijn van lederen tassen en accessoires.

Israël

Dit Italiaanse merk vanuit de prachtige stad Positano kenmerkt zich door eenvoud en kwaliteit.

Italië

Volg ons op Instagram

Modeagenturen.be