Elsewhere

Het begon in 2003 in Nijmegen, toen de eerste winter- en zomercollecties werden verkocht op privéwinkelevenementen. Na 2 succesvolle jaren opende in 2005 de eerste ELSEWHERE standalone winkel haar deuren in Nijmegen.

Het begon in 2003 in Nijmegen, toen de eerste winter- en zomercollecties werden verkocht op privéwinkelevenementen. Na 2 succesvolle jaren opende in 2005 de eerste ELSEWHERE standalone winkel haar deuren in Nijmegen. Sindsdien omvat ELSEWHERE's indrukwekkende expansie niet alleen Nederland maar ook andere landen binnen en buiten Europa en overzee. Elsewhere staat voor Nederlands design met een comfortabele pasvorm en eerlijke prijs, gemaakt in Europa en wereldwijd verkocht.


Styliste Anne vervoegde het ELSEWHERE-team in 2014 en ontwerpt nu met succes de ELSEWHERE-collectie. In 2020 hebben we ons kantoor en showroom verhuisd naar een nieuwe locatie in Andelst. Het is een geweldige plek om te werken, maar stelt ons ook in staat om onze collectie en merkidentiteit professioneel te presenteren en onze verkoopservice uit te voeren.


https://www.elsewherefashion.com/
We inspireren vrouwen graag en moedigen hen aan om hun unieke persoonlijkheden te omarmen en uit te drukken. Het leven is te kort om saaie kleding te dragen! The Elsewhere-vrouw is zelfverzekerd, trots op wie ze is en wat ze doet. Ze is trouw aan zichzelf en ziet haar gecultiveerde geest graag weerspiegeld in haar kleding.


Onze kledingstukken zijn gemaakt in moeiteloze en authentieke ontwerpen die eerlijk geprijsd zijn, zodat meer vrouwen het zich kunnen veroorloven om hun individuele stijl te laten zien. Met onze moeiteloze en gemakkelijk herkenbare styling zorgt ELSEWHERE voor een zuiver en fijn rauw handschrift. Kleine, doordachte details zorgen voor een kenmerkende look.


Wij geloven in trots zijn op wat je doet, betrouwbaar, respectvol, gepassioneerd en eerlijk. Een no-nonsense aanpak en een open geest hebben!


Wees vrij

Wees uniek

Ben jij!
Dit merk is nieuw voor ons vanaf dit seizoen maar ik kan wel zeggen, aan de hand van wat ik in de wandelgangen hoor, het verkoopt zeer goed.  In Nederland is het echt uitgegroeid tot een ‘must have’ en ik ben zeker dat ook wij Belgen heel snel dit merk gaan omarmen.  De maatvorming is vanaf zomer 2022 van S (36/38) tot 3XL (48) wat het alleen maar interessanter maakt.  Er is een B2B waaradoor je elk seizoen de mogelijkheid hebt om bij te bestellen. Makkelijk toch ?!
Ik verkoop dit merk voor BELUX

Website

Meer merken

Sinds 1925 staat dit Italiaanse merk bekend om haar vrouwelijke stijl en sterke kwaliteit.

Italië

Grizas is een familiezaak gestart met een jong koppel die de wereld rondreisden en zich afvroegen waarom er niet meer mooie, andere kleding in natuurlijke vezels bestond. Tot op 1 van hun reizen ze een zijde wever ontmoetten. Ze werden vrienden en begonnen een samenwerking. Er werd zijde gemaakt die zacht en charmant was, het werd het best verkochte product. In deze zijde ligt hun liefde, passie en waardevolle traditie. Zo ontstond stap per stap de Grizas collectie. Het werd een vertrouwd en bewonderd merk door vele mensen.

Litouwen

Vetono is een firma gevestigd in Duitsland en je kan echt wel zeggen dat de Duitse punctualiteit bij hen een heel belangrijke rol speelt.

Duitsland

Tzuri Gueta wordt ondersteund door een team van jonge ontwerpers die gespecialiseerd zijn in sieraden, design en borduurwerk.

Frankrijk

Thanny kleedt vrouwen van elke maat en van elke leeftijd, echte vrouwen, die het dagelijks leven als een buitengewone dimensie ervaren. De silhouetten, kleuren en prints van de Thanny-collecties weerspiegelen een idee van vrijheid en energie, klaar om aan te passen aan elke nieuwe behoefte. Zo komt elegantie uit de gebruikelijke patronen om iets anders te creëren.

Spanje

LUUKAA is een merk dat op verantwoorde wijze en lokaal zijn volledige confectiecollectie in eigen huis ontwerpt en produceert.

Duitsland

Het label KISCHELLA DESIGN staat voor tijdloze, individuele damesmode in grote maten. Mode met veelzijdige combinatiemogelijkheden in de gelaagde look.

Duitsland

Het begon in 2003 in Nijmegen, toen de eerste winter- en zomercollecties werden verkocht op privéwinkelevenementen. Na 2 succesvolle jaren opende in 2005 de eerste ELSEWHERE standalone winkel haar deuren in Nijmegen.

Nederland

Bread and Butter is ook een nieuwe telg in ons aanbod. Ik hou van de eigenzinnige manier waarop de ontwerpster de kleding brengt. Ook de bijhorende schoenen geven net dat exraatje waar vele vrouwen van dromen. Jij niet dan ?

Amma ontleent zijn creatieve energie aan het feit dat de naam moeder betekent in de informele Indiase taal. We hebben voor deze naam gekozen omdat we geloven dat deze kan dienen als een rijke inspiratiebron binnen het concept van een 'moeder' van creatieve ideeën. Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat het merk uit een frisse compilatie van kledingcollecties die zijn geïnspireerd door de wereldwijde staat van cultuur. Het merk is afkomstig uit Griekenland in de noordelijke havenstad Thessaloniki, een lang gevestigd centrum van mode en textiel, waar momenteel design- en detailhandelsactiviteiten plaatsvinden.

Griekenland

ALEMBIKA werd in 2005 opgericht door fashion designers Hagar Alembik & Judith Fadlon. Het merk biedt een collectie die geschikt is voor vrouwen van alle leeftijden, gespecialiseerd in “woman/ plus sizes”, waarbij de gelaagde look van Alembika perfect is. Zij ontwerpt en vervaardigt exclusieve kleding, alsmede een avant garde lijn van lederen tassen en accessoires.

Israël

Dit Italiaanse merk vanuit de prachtige stad Positano kenmerkt zich door eenvoud en kwaliteit.

Italië

Volg ons op Instagram

Modeagenturen.be